Meat and fish wrapping papers

Elintarvikepaperit lihalle ja kalalle erilaisiin tarpeisiin

Liha ja kala ovat hankalia pakattavia niin raakoina kuin kypsinä. Saman kääreen soisi toimivan niin raa’alle lihalle kuin savukalalle, vaikka niiden koostumukset ovat hyvin erilaiset. Toimiva ratkaisu marketien ja kauppahallien lihatiskeille, myyntivaunuille ja muille myyntipisteille ovat korkealaatuiset Suomessa valmistetut käärepaperit.

Liha- ja kalapaperit omasta tuotannostamme

Tehtaallamme valmistetaan liha- ja kalapaperia PE-muovipinnoitteella, foliopinnoitteella tai ilman pinnoitteita. Pe-pinnoitettu paperi on suosituin valinta palvelutiskeille kaupan tai jalostajan omalla logolla painettuna. PE-pinnoitettu elintarvikekäärepaperi kestää erittäin hyvin rasvaa ja on suosittua ruokakauppojen palvelutiskeillä, jossa kääreeltä vaaditaan kestoa monipuolisesti aina vähärasvaisesta naudan sisäfileestä kalanrasvaa tihkuvaan savuloheen. Foliopinnoitettu käärepaperi soveltuu esimerkiksi lämpiminä myytävien savukalojen käärintään. Tällainen alumiinipaperi eristää tehokkaasti lämpöä ja kestää myös ruoasta irtoavan rasvan. Pinnoittamaton käärepaperi on ekologinen valinta, mutta se soveltuu vain rajoitetusti ja mielellään kuiville elintarvikkeille huonon rasvankestonsa ansiosta.

Omalla logolla painetut liha- ja kalapaperit

Toimitamme tarvittaessa joustavasti omilla mitoilla tehtyjä elintarvikekääreitä niin arkkeina kuin rullina. Laitekantamme asettaa omat rajoitteensa, mutta toisinaan asiakkaan tarve poikkeaa standardista ja saattaa tulla tarvetta leikata juuri tarpeisiinne sopivan kokoista arkkia. Jotta paperista ei syntyisi turhaa hävikkiä ja hinta olisi mahdollisimman kustannustehokas, arkkien standardimitat ovat:

400×500 mm
500×780 mm

Liha- ja kalapaperit nopeasti ja vaivattomasti

Autamme sinua valitsemaan parhaat vaihtoehdot tarpeisiisi sopiviksi. Yhdessä voimme luoda kestävän ja vaikuttavan ratkaisun, joka vahvistaa brändiäsi ja tarjoaa käytännöllisen tuotteen asiakkaillesi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaista tuotetta olisit vailla ja laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Liha- ja kalapaperit kauppa­halleihin tai myyntiautoihin

Kauppahallissa, torilla tai myyntiautolla asiointi on monelle kokemus, siltä haetaan jotain muuta kuin lähimarketista. On se sitten tuotteen laatu, erilainen valikoima tai ystävällinen palvelu, laadukkaat pakkaukset viimeistelevät asiakkaan kokemuksen laadukkaasta tuotteesta.

Tehokkaan tuotantomme ansiosta palvelemme myös pienempiä kauppiaita, jotka eivät voi ostaa ja varastoida lavatolkulla paperia. Ongelmana voi myös olla vaikkapa kauppahallin ahtaat varastotilat, jolloin matala eurolavallinen on suurin määrä mitä varastoon mahtuu. Jos ette koe tarvetta omalla logolla painetulle käärepaperille, varastostamme löytyy tyylikkäitä liha- ja kalapapereita yleispainatuksilla. Samaan kuormaan saatte kätevästi lisättyä vaikkapa PP-muovikalvoa graavilohen alle.

Käärepaperit omalla logolla ruokakauppaan

Ruokakauppojen palvelutason nousu ja yleinen kehitys on johtanut entistä laadukkaampaan tarjontaan, yksittäisten kauppojen omiin brändeihin ketjun sisällä ja kuluttajan aisteja ruokkivaan kokemukseen. Modernissa kaupassa asiat on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten kohdilleen. Pakkaukset ovat osa kokonaisuutta, ja palvelutiskin käärepaperi tuo usein viimeisen silauksen asiakkaan saadessa viikonlopun perhelounaalle tarkkaan valitun kalan tai lihan käteensä kauniissa kääreessä. Olemme toteuttaneet erilaisia painatuksia ruokakaupoille niin yleispainettuna, kuin kaupan omalla designilla. Päivittäistavarakauppojen palvelutiskit tilaavat useimmiten 800 kg paperia kerrallaan. Paperit on pakattu kätevän kokoisiin 15 kg pakkauksiin.

Kuinka paljon liha- tai kalapaperia pitää painattaa omalla logolla?

Liha- ja kalapaperin minimituotantoerä omalla logolla painettuna on 400 kg. Minimierän koon määrittää painokoneemme; flexo-painaminen on tarkoitettu suurempien määrien painamiseen kustannustehokkaasti korkealla laadulla.

Painoerät voidaan jakaa eri kokoisiin arkkeihin. Esimerkiksi supermarketiin tai kalatiskille voi tilata 400 kg erän omalla painatuksella, joka jaetaan 40×50 cm ja 50*78 cm kokoisiin arkkeihin. Myös 40 cm levyinen rulla sujahtaa tarvittaessa tuotantomme läpi samaan kuormaan ilman lisähintaa.

Brändille personoidut elintarvikepaperit

Korkealaatuinen painojälki yhdistettynä laadukkaaseen paperiin nostaa kuluttajan mielikuvaa yrityksenne tuotteista ensi hetkestä lähtien asiakkaan saadessa herkkunyytin käteensä tiskiltä. Elintarvikekäärepaperit saatte painostamme 1-4 värillä omalla logolla painettuna. Varastossamme on myös yleispainettua käärepaperia nopeisiin toimituksiin niin ruokakaupoille kuin liha- ja kalatiskeille. Toimitukset lähtevät tehtaaltamme nopealla ja luotettavalla Kaukokiidon rahdilla.

Scroll to Top