Paperi­kassit

Paperikassit kaikkiin tarkoituksiin nopealla toimituksella

Valmistamme monipuolisesti räätälöityjä paperikasseja eri liiketoiminta-aloille. Tarjoamme kasseja vähittäiskaupoille, leipomoille, liha- ja kalamyymälöille sekä taimikasseja kukkakaupoille. Lisäksi tarjoamme käteviä take-away-kasseja ravintoloille, jotka sopivat erinomaisesti ruoan kuljetukseen. Tavoitteenamme on tarjota kustomoituja ratkaisuja eri tarpeisiin. Valmistamme kasseja kaikkiin tarpeisiin yhden lavan pieneristä aina suurempien ketjuasiakkaiden tarpeisiin.

Kestävät ja monipuoliset paperikassit

Paperikassit ovat käytännöllisyyden lisäksi erinomainen markkinointiväline. Ne toimivat liikkuvina mainoksina, jotka kulkevat asiakkaiden mukana ja herättävät huomiota jokaisella käyttökerralla. Paperikassiemme laadukas ja kestävä materiaali varmistaa, että asiakkaasi voivat käyttää kasseja myös uudelleen, mikä tukee kestävää kehitystä ja ympäristöystävällistä lähestymistapaa. Valikoimastamme löytyy myös biohajoavia paperikasseja.

Brändää paperikassi yritysilmeesi mukaiseksi

Paperikassit ovat tehokas tapa edistää brändiäsi ja tarjota asiakkaillesi käytännöllinen tapa kantaa ostoksia. Meidän paperikassimme ovat laadukkaita ja räätälöitävissä, tarjoten yrityksellesi mahdollisuuden erottua kilpailijoista. Flexo-painatuksen avulla voit personoida kassit yrityksesi logolla, sloganeilla tai haluamallasi viestillä.

Paperikassit nopeasti ja vaivattomasti

Autamme sinua valitsemaan parhaat vaihtoehdot tarpeisiisi sopiviksi. Yhdessä voimme luoda kestävän ja vaikuttavan ratkaisun, joka vahvistaa brändiäsi ja tarjoaa käytännöllisen tuotteen asiakkaillesi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaista tuotetta olisit vailla ja laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Painetut paperikassit vähittäiskauppaan

Kaupat voivat käyttää painatettuja paperikasseja tarjotakseen asiakkailleen mukavan ja brändätyn tavan kantaa ostoksiaan. Kaupan logolla painettu paperikassi saa näkyvyyttä katukuvassa ja toimii kävelevänä mainoksena.

Leipomotuotteet turvallisesti kotiin paperikassissa

Leipomoille suunnitellut paperikassimme on suunniteltu takaamaan tuotteidesi turvallisen kuljetuksen. Kestävät ja luotettavat kassit pitävät leivonnaiset eheinä ja esillepanon houkuttelevana aina leipomon hyllyiltä asiakkaiden koteihin saakka.

Take-away-paperikassit ravintoloille ja kahviloille

Ravintoloiden take-away-kassit tarjoavat käytännöllisen ja tyylikkään tavan kuljettaa herkullisia aterioita suoraan asiakkaiden koteihin. Ruuan kuljetustarpeisiin sopiviin tasapohjaisiin take-away-kasseihin on helppo pakata erilaiset ruokapakkaukset siististi ja niin, että ne pysyvät kuljetuksen aikana pystyssä.

Tuoreiden tuotteiden kuljetus – paperikassit liha- ja kalamyymälöille

Tarjoamme liha- ja kalamyymälöille luotettavia paperikassiratkaisuja. Kestävät kassimme varmistavat, että tuoreet tuotteet saapuvat asiakkaillesi turvallisesti ja laadukkaasti pakattuina.

Käytännölliset taimikassit kukkakauppoihin

Paperiset taimikassit ovat käytännölliset kukkakaupan tuotteiden kuljettamiseen. Paperiset kahvat helpottavat kantamista ja tasaisen pohjan ansiosta tavarat pysyvät pystyssä ja taimia on helppo asetella kassiin useampia vieretysten. Paperikasseillamme on myös kosteina suuri vetolujuus, mikä varmistaa ostosten kulkeutumisen kotiin asti jos taimista lähtee hieman kosteutta.

Erikokoiset paperikassit painatuksilla tai ilman

Kestävät paperikassimme litteillä tai nyörikahvoilla valmistetaan laadukkaasta FSC-sertifioidusta paperista. Valmistamamme paperikassit ovat vahvuudeltaan 80–100 g/m2, mikä takaa kestävyyden ja laadun kaikkiin käyttötarkoituksiin. Pääasiallinen käyttämämme materiaali koostuu 50 %:sti kierrätyskuiduista, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Paperi itsessään on täysin kierrätettävä ja uusiutuva materiaali, edistäen kestävää kehitystä ja ympäristön hyvinvointia. Paperikassimme kestävät hyvin uusiokäyttöä, ja elinkaarensa päässä paperikassi lajitellaan kartongin keräykseen.

Ruskeat ja valkoiset paperikassit ovat saatavilla omalla logolla painatettuna, laadukkaalla flexo-painatuksella 1–6 värillä. Paperikassi sopii niin take away- annosten, lahjojen kuin ostosten pakkaamiseen.

Tarvittaessa pystymme toteuttamaan myös monimutkaisempia kuvapainatuksia, tai täysvärjättyjä kasseja, joka mahdollistaa paperikassin sopivan täydellisesti brändiinne.

Laadukas flexo-painatus tekee paperikassista mainoksen

Flexo-painatus on korkealaatuinen ja suosittu painomenetelmä, jota käytetään monenlaisissa pakkausmateriaaleissa, kuten paperissa, kartongissa, muovissa ja etiketeissä. Tämä menetelmä perustuu joustaviin painolaattoihin, jotka siirtävät väriä painettavalle pinnalle. Prosessi mahdollistaa moniväripainatuksen sekä erilaisten pintojen, kuten epätasaisen tai joustavan pinnan, painamisen. Flexo-painatus tarjoaa mahdollisuuden painattaa erilaisia värejä ja monimutkaisia kuvioita, ja se soveltuu hyvin suurille painomäärille.

Scroll to Top