Vakuumipussit

Tuotevalikoimastamme löytyy erilaisia vakuumipusseja, joita käytetään mm. tuoreen ruoan pakkausteollisuudessa: lihateollisuudessa, meijeriteollisuudessa, kalateollisuudessa, äyriäisteollisuudessa sekä lemmikkieläinten ruokateollisuudessa.

Kala-alustat

Kala-alustat ovat molemmin puolin kosteussuojattuja. Alustoja on saatavilla eri kokoja, toinen puoli pinnoitettuna kullan tai hopean värisininä, pyöristetyillä reunoilla.

Kartonki

Valikoimassamme ovat pinnoittamattomat, PE-pinnoitetut sekä biohajoavat biobarrier-pinnoitetut kartonkilaadut. Kartonkiarkkeja voidaan arkittaa toivotun kokoisina, nuuttauksella tai ilman.

PE- ja HD-suojapussit

Toimitamme kotimaiset HD- ja PE-suojapussit elintarviketeollisuuteen sekä leipomoiden käyttöön. Valikoimastamme löytyy laajasti eri kokoja suoraan toimitettavaksi. Pussien valmistus onnistuu myös omilla mitoilla sekä painatuksella.

Liha- ja kalapaperit

Paperit sopivat esimerkiksi kauppojen palvelutiskeille, lihatiskeille ja kalatiskeille elintarvikkeiden pakkaamiseen ja tuotteiden kuljettamiseen siististi.

Fast Food / Ravintolat

Helposti personoitavissa olevat laadukkaat fast food -paperit tuovat viimeisen silauksen ravintoloiden, pikaruokaloiden, catering-yritysten sekä pop up -ravintoloiden annoksiin.

Leivinpaperit

Valikoimamme leivinpaperit ovat tarkoitettuja ammattikäyttöön elintarviketeollisuuteen, leipomoille sekä ravintoloihin.

Pakkauspaperit

Kestävään pakkaamiseen sopivat voimapaperit, kukkapaperit, lahjapaperit, makulatuuripaperit sekä silkki- ja sulfiittipaperit esimerkiksi kukkakauppojen ja vähittäistavarakauppojen käyttöön.

Paperipussit

Paperista valmistetut ekologiset pussit sopivat elintarvikkeiden kuten leivän ja leivonnaisten pakkaamiseen, askarteluun, korujen tai muiden pienten esineiden pakkaamiseen ja postittamiseen.

Paperikassit

Kestävät ja ekologiset paperikassimme litteillä kahvoilla ovat laadukkaista raaka-aineista valmistettuja.

Muovikassit

Vahva henkselimuovikassi on tilava ja se kestää kantaa useita painokiloja, jonka vuoksi se sopii hyvin pakkaamiseen ja kauppakassiksi.

Scroll to Top