Pakkauspaperit

Jalostamme useita paperilaatuja lukemattomiin eri tarpeisiin. Vahvat voimapaperit antavat hyvän laatuvaikutelman tuotteiden käärinnässä tai täytepakkaamisessa. Märkälujat MG-paperit soveltuvat esimerkiksi kukkien käärepapereiksi. Ohuempia paperilaatuja kuten makulatuuripaperia, sulfiitti- ja silkkipapereita käytetään yleisesti täytepakkaamisessa.

Pakkauspaperit kaikkiin tarpeisiin

Paperin mahdollisuudet nykyteknologialla ovat miltei loputtomat. Paperista on saatavilla niin märkälujia laatuja esimerkiksi kukkien tai kasvisten pakkaamiseen kuin vaikkapa höyrynläpäisevää ja kosteudenkestävää savustuspaperia. Paperikassit ja paperipussit voidaan käyttökohteen mukaan valmistaa kierrätyskuidusta esimerkiksi vaatekaupalle, kun taas ravintola tarvitsee elintarvikehyväksytystä neitseellisestä kuidusta valmistetun rasvanpitävän pussin ranskalaisten pakkaamiseen ja take away – aterioiden kuljettamiseen.

Painossamme pystytään tuottamaan laadukas painojälki lukemattomille eri paperilaaduille. Osaavalla tiimillämme on laaja kokemus eri alojen pakkaustarpeista. olemme mielellämme mukana jo alkuvaiheen suunnittelussa ja tarvittaessa autamme vaikkapa vähittäiskaupan toimijaa suunnittelemaan kuluttajamyyntiin soveltuvan ratkaisun.

Paperit omilla mitoilla ja omalla painatuksella

Pakkauspaperit on saatavissa lukuisilla eri mitoilla rullina tai arkitettuna. Paperit on mahdollista painattaa brändiin sopiviksi laadukkaalla flexo-painatuksella. Painatetun paperin toimitusaika on lähtökohtaisesti 4 viikkoa. Kannattaa kuitenkin aina kiiretapauksissa kysyä onnistuisiko ketterämpi palvelu. Katsomme tarvittaessa tuotannon tilanteen ja palvelemme mahdollisuuksien mukaan joustavalla aikataululla.

Painolaatan valmistus uusiin aineistoihin kestää hyväksytyn vedoksen jälkeen noin 1-2 viikkoa. Pystymme painattamaan korkealaatuisen designin kustannustehokkaasti 1-4 värillä.

Pakkauspaperit nopeasti ja vaivattomasti

Autamme sinua valitsemaan parhaat vaihtoehdot tarpeisiisi sopiviksi. Yhdessä voimme luoda kestävän ja vaikuttavan ratkaisun, joka vahvistaa brändiäsi ja tarjoaa käytännöllisen tuotteen asiakkaillesi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaista tuotetta olisit vailla ja laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Voimapaperit nopealla toimituksella ja omalla painatuksella

Vahva voimapaperi soveltuu remontoinnin aikana paikkojen suojaukseen, tuotteen käärintään kuljetuksen ajaksi tai pakkaustäytteeksi. Voimapaperin riittävä vahvuus suojaamiseen on 60–70 g/m². Jatkuvasti tuotannossa olevat voimapaperirullien leveydet ovat 57 cm (6kg), 75 cm (10kg) ja 100 cm (10kg). Kun haluatte voimapaperin omalla logolla painettuna, Top Greenet palvelee ketterästi.

Märkälujat MG-paperit omalla logolla painettuna

Märkäluja MG-paperi soveltuu hyvin kukkien ja lahjojen ekologiseen pakkaamiseen. MG-paperin vahvuus on yleisimmin 45 g/m². Märkäluja MG-paperi on toiselta puolelta mekaanisesti kiillotettua paperia. Se soveltuu erinomaisesti kukkien tai muiden hieman kosteampien tai kosteissa olosuhteissa pakattavien tuotteiden pakkaamiseen. Toimitamme joustavasti esimerkiksi kukkakaupan käärepaperit omasta tehtaastamme Pälkäneeltä.

Makulatuuripaperi kevyeksi suojapaperiksi

Monikäyttöinen makulatuuripaperi on sanomalehtipaperin tapainen kevyt ja helposti rypistyvä sekä edullinen suojapaperi. Makulatuuripaperia käytetään yleisesti leipomolaatikoiden pohjalla tai muiden kuivien elintarvikkeiden alla laatikon tai alustan suojaamiseen.

Remontoinnissa makulatuuripaperi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi puukuitulevypintojen alustana ennen maalausta tai tapetointia. Tällöin paperi toimii viimeisenä tasoitteena ennen lopullista pintaa poistamaan viimeisetkin mahdolliset virheet seinästä.

Käärepaperina makulatuuri on edullinen ratkaisu tuomaan lisäsuojaa esimerkiksi kukille. Pari kerrosta makulatuuripaperia kukkien suojaksi, jonka päälle omalla logolla painettua MG-paperia viimeistelemään näyttävän kimpun. Makulatuuripaperin vahvuus on 45 g/m

Sulfiitti- ja silkkipaperit

Sulfiitti- ja silkkipapereita käytetään yleisesti tuotteiden pakkaamiseen ja kuljetuslaatikoiden täytteeksi. Silkkipaperi on miellyttävän ja arvokkaan tuntuinen paperi, jota on markkinoilla useissa eri väreissä. Sitä näkeekin usein kosmetiikan ja korujen pakkauksissa joko kuljetuslaatikoiden pehmusteena tai itse tuotteen kääreenä. Sulfiittipaperi on silkkipaperin tapaista elintarvikepaperia ja sen käyttökohteena on erityisesti rasvattomien elintarvikkeiden pakkaaminen. Sulfiitti- ja silkkipaperin vahvuus on 30 g/m².

Elintarvikekäyttöön hyväksytyt kartongit moneen tarkoitukseen

Valikoimassamme ovat pinnoittamattomat, PE-pinnoitetut sekä biohajoavat biobarrier-pinnoitetut kartonkilaadut. Kartonkiarkkeja voidaan arkittaa toivotun kokoisina, nuuttauksella tai ilman. Kartonkeja on myös eri vahvuisia. Kartongit sopivat esimerkiksi elintarvikkeiden pakkauksiin sekä kuljettamiseen.

Paperi on vastuullinen pakkausvalinta

Paperi on ekologinen ja uusiutuva pakkausratkaisu. Paperi on luonnollisesti uusiutuva materiaali ja sen kuidut voidaan kierrättää ja uudelleen käyttää jopa seitsemän kertaa eri materiaaleiksi, kuten sanomalehtipaperiksi, ennen kuin paperikuitu menettää ominaisuutensa. Vastuullinen kotimainen paperin tuotantoketju suomalaisesta metsästä sellutehtaan kautta Pälkäneellä sijaitsevaan painotaloomme ja täältä tiukkoihin itseasetettuihin ilmastotavoitteisiin sitoutuneen Kaukokiidon rahdilla asiakkaalle takaa paperituotteidemme ekologisuuden.

Flexo-painatuksella korkealaatuinen brändätty pakkaus

Flexo-painatus on korkealaatuinen ja suosittu painomenetelmä, jota käytetään monenlaisissa pakkausmateriaalFlexo-painatuksessa saadaan korkealaatuinen painojälki kustannustehokkaasti suurille tuotantoerille. Flexo-painatuksessa painatusaineisto tehdään laserkaivertamalla aineisto joustavalle polymeerille. Painolaatta kiinnitetään painokoneeseen asetettavan sylinterin ympärille ja paperi ajetaan koneen läpi rullalta rullalle, jolloin laatat toistavat tapettimaisen painatuksen paperiin. Jokaiselle värille tehdään flexo-painamisessa oma painolaatta. Oma tuotantomme ja jatkuva tekninen kehitys mahdollistaa myös aiempaa pienempien erien painattamisen ja siten eri kokoisten asiakkaiden palvelun. Myös eri sesonkituotteiden painatus on mahdollista tehokkaiden tuotantoprosessien avulla.

Flexo-painamisessa käytettävät aineistot tulee olla aina vektorigrafiikkana riittävän painatustarkkuuden saavuttamiseksi. Osaava tiimimme ja yhteistyökumppanimme neuvovat mielellään painoaineiston suunnittelussa. Tarvittaessa käytämme ulkoistettua graafikkoa aineistojen viimeistelyyn. Painolaattamme ovat pitkäikäistä materiaalia ja ne kestävät usein vähintään yhtä kauan kuin asiakkaalla on sama design käytössä.
eissa, kuten paperissa, kartongissa, muovissa ja etiketeissä. Tämä menetelmä perustuu joustaviin painolaattoihin, jotka siirtävät väriä painettavalle pinnalle. Prosessi mahdollistaa moniväripainatuksen sekä erilaisten pintojen, kuten epätasaisen tai joustavan pinnan, painamisen. Flexo-painatus tarjoaa mahdollisuuden painattaa erilaisia värejä ja monimutkaisia kuvioita, ja se soveltuu hyvin suurille painomäärille.

Scroll to Top